top of page

praktijk voor psychomotorische therapie

Astrid Tacken en Els Heger

Logo Strael TRTS.png

Ons team

Maak kennis met onze mensen

Strael PMT | Kelsey Stals
  • Kelsey Stals | Strael PMT, Horst

Kelsey Stals

Ik wil mij ook graag aan jullie voorstellen…

 

Mijn naam is Kelsey Stals en ben sinds 2018 werkzaam binnen Strael. In mijn laatste jaar van de opleiding PMT heb ik stagegelopen bij Astrid en ben vanuit mijn stage in dienst getreden. Wat ik zo mooi vind aan het vak is de werkwijze waarin we mogen ervaren, wat verder gaat dan de verbale communicatie. Binnen de praktijk mag ik mij ontwikkelen als persoon en als PMT’er waarbij zorggedragen wordt voor het kind/jeugdige en het systeem om de persoon heen. Maar ook dat er aandacht is voor de werknemers wat ik erg kan waarderen. We werken met korte lijnen om op deze manieren de communicatie zo goed en snel mogelijk te laten verlopen. Ik ga met veel plezier naar mijn werk en haal hier energie uit. Het mooiste vind ik het afronden van een traject en dan samen met de cliënt en/of het systeem terug te blikken op de gemaakte ontwikkelingen. Om te zien welke stappen ze hebben gezet en vanuit daar weer verder kunnen gaan. Naast mijn werk ben ik actief binnen de voetbalclub, zowel binnen de lijnen als langs de lijn. Ik kan genieten van de aanwezigheid van mijn familie en vrienden en het ontdekken van andere landen en culturen middels reizen.

Kelsey
Strael PMT | Tommy Geene
  • Tommy Geene | Strael PMT, Horst

Tommy Geene

Hallo allemaal! Mijn naam is Tommy Geene. Na mijn eindstage bij Astrid Tacken, praktijk voor psychomotorische therapie en training ben ik eerst aan de slag gegaan als PMT’er bij Stichting ORO om mezelf verder te ontwikkelen. Hier was ik destijds al werkzaam en heb ik in totaal 12,5 jaar gewerkt. In de tussenliggende periode heb ik altijd contact met Astrid en Els gehouden en namen we deel aan dezelfde intervisiegroep. Toen Astrid in 2016 kwam met de vraag of ik voor haar praktijk wilde komen werken hoefde ik dan ook geen seconde te twijfelen.

 

Elke dag ga ik met veel plezier naar mijn werk en kan ik enorm genieten van het werken met de kinderen, ouders en leerkrachten. Elk kind is uniek en elke casus daardoor anders. Het is steeds weer een uitdaging om het beste in de kinderen naar boven te halen waardoor ze groeien in hun vertrouwen en zichzelf en weer komen tot ontwikkeling. Door de jaren heen is er veel veranderd; de praktijk is veranderd van naam en is groter geworden. Hierdoor kunnen we snel en kundig op de hulpvragen van kinderen en ouders inspelen wanneer het ze zelf niet meer lukt.

In mijn vrije tijd geniet ik volop van mijn gezin, kinderen, familie, sporten en geven van training. Ook ben ik graag in het gezelschap van mijn vrienden, houd ik van lekker eten en feestje op zijn tijd.

Tommy
Strael PMT | Astrid Tacken
  • Astrid Tacken | Strael PMT, Horst

Astrid Tacken

Mijn naam is Astrid Tacken. Na 8 jaar als psychomotorisch therapeut in loondienst gewerkt te hebben, ben ik in augustus 2009 mijn eigen PMT-praktijk gestart. Omdat ik al snel geen zzp’er meer was en mijn bedrijf bleef groeien, heb ik er samen met mijn eerste collega Els voor gekozen een maatschap op te richten. Dit brengt niet alleen verdeling van taken met zich mee, maar ook verdeling van verantwoordelijkheden.

 

Door samen de kar te trekken, blijft er voor mij gelukkig ook ruimte over om het vak uit te blijven oefenen. Want wat ben ik trots op ons mooie vak én uiteraard op ons team Strael! Een club fijne, zelfstandig werkende vaktherapeuten die als belangrijkste doel hebben om een kind/jongere weer te laten groeien en te laten stra(e)len.


Ik ga elke dag met veel plezier aan de slag en leer nog dagelijks van de kinderen en jongeren maar ook van hun ouders en leerkrachten, die natuurlijk het kind of de jongere het beste kennen. Korte lijnen met de mensen om het kind of de jongere heen vind ik dan ook erg belangrijk. We doen het immers samen! Naast mijn volle werkweek blijft er gelukkig nog tijd over voor mijn twee prachtige kinderen, mijn familie en vrienden, om te sporten, te wandelen, saxofoon te spelen in een band én te genieten van het leven!

Astrid
Strael PMT | Els Heger
  • Els Heger | Strael PMT, Horst

Els Heger

Ook ik stel me graag aan jullie voor … Mijn naam is Els Heger. In 2009 heb ik stagegelopen bij Astrid Tacken, praktijk voor psychomotorische therapie en training. Een passende plek waar ik met enorm veel passie en plezier het mooie PMT-vak mocht ontdekken. Na een succesvolle stage heb ik mijn onderzoek binnen de praktijk afgerond en ben ik als PMT’er aan de slag gegaan bij Astrid. De praktijk was dusdanig groeiende dat Astrid en ik er vanaf 1 januari 2019 voor gekozen hebben om onze krachten te bundelen en samen de schitterende praktijk Strael verder vorm te geven en te runnen.


Onze naam Strael is alleszeggend met zeer fijne, vakbekwame therapeuten doen we ons uiterste best om de kinderen en jongeren weer te laten stra(e)len. Met ontzettend veel bevlogenheid, enthousiasme en passie voor ons vak werkt ons team met kinderen en jongeren aan gestelde doelen! En daar haal ik heel veel energie uit.


Naast mijn werk voor Strael geniet ik van mijn jonge gezin, familie en vrienden. Ik ben een familiemens pur sang. Daarnaast houd ik van heerlijk eten, ga ik graag een grote ronde wandelen of bekijk ik een spannende of aangrijpende serie.

Els
Naar boven
bottom of page